Skål för 💯💥🥂

Idag läser ni inlägg nummer 💯 i bloggen. Nu har jag haft att göra med den i strax över elva månader. Vin är fortfarande ett ganska nytt område för mig att utforska. Det finns ju så mycket att prova och lära sig där.

Nästa år siktar jag på att skriva oftare. Då har jag fått ytterligare lite vinkunskap med mig från Göteborgs universitet. Och naturligtvis när kursen kickar igång i december så har jag goda skäl att skriva mycket då om allt som jag lär mig.

Snart är vi på’t igen!

Nu är det inte länge kvar tills att detta är vardag igen. Då ska jag sitta på vinprovningar i en föreläsningssal med massor av andra vinentusiaster. Då ska vi prova, känna och diskutera, lära av varandra och knyta kontakter. Så pepp jag är!

Höstsol i Slottsskogen

Skål för hygge ☕️☀️🍁

Inlägg 100 tillägnas höstmys de luxe och massor av hygge ute i det fria. Hygge kan vara bland de allra bästa bevingade orden som någonsin har myntats. Om inte det ordet kan sammanfatta livsnjuteriets alla aspekter så vet jag inte vad. Mys, umgänge, livets enkelhet och små ljusglimtar. Gör som våra kära grannar, danskarna. Låt livet vara hygge:

https://www.visitdenmark.se/danmark/highlights/hygge/vad-ar-hygge

Vi mötte upp Linda för promenad och gófika med massor av ljuvliga photo ops. Idag var det just den där perfekta höstdagen, solig och krispig, som bara måste spenderas utomhus och med gófika med nära och kära. Efter några trista dagar av blåst och regn kom den här dagen till oss som en ren uppenbarelse.

Boost de luxe av D-vitamin ☀️

Déjà-vu à la Amsterdam 😋❤️

Yum 😋

Efter långpromenad landade vi på det mysiga lilla kaféet Castello Espressobar i Linné. Jag beställde ett berg med supersmarriga amerikanska pannkakor som förde mig tillbaka till Amsterdam augusti 2019 – pannkaksfrukost varje morgon denna långweekend. Jag skulle kunna åka tillbaka bara för dessa mästerverk men såklart också för att Amsterdam är en både helmysig och samtidigt superhipp stad. Kombinationen av kreativa, avslappnade och pulserande vibes på samma gång är helt magisk.

Jag skulle säga att jag firade 100 på precis rätt sätt för livsnjuteri och hygge är ju precis vad den här bloggen ska inspirera till – med en touch av vin 👌🍷

HEJA HYGGE! ❤️