Det var med stor besvikelse som jag i december gick tillbaks till heltidsjobb en månad tidigare än väntat. Nu vid denna tid skulle jag egentligen ha avslutat kursen Vinkunskap 2 på Göteborgs universitet. De nya restriktionerna under hösten gjorde att kursen med alla provningar inte kunde hållas. Jag skrev desperata mejl till kursadministratören med alla möjliga förslag och idéer för att få kursen att ändå bli av, men förgäves var det.

Men jag fick glädja mig åt att smälla ett VG på Vinkunskap 1 och att leva på insikten att jag äntligen hade hittat rätt. Jag hade äntligen hittat ett område som jag tycker är både mycket roligt och intressant och något som jag även har talang för.

Jag gav mig själv en välförtjänt klapp på axeln. Jag hade verkligen kämpat och gått in helhjärtat för detta, villigt och uppoffrande. Och det känns fortfarande helt underbart att jag äntligen får uppleva känslan av att ha hittat en passion i livet. Unna er den känslan när ni får den och gör det bästa av den drivkraften.

Men så igår kväll nåddes jag på https://www.antagning.se av det glädjande beskedet att kursen går på nytt från vecka 17 under vårterminen. Sekunder senare var anmälan ett faktum och jag håller nu tummarna att snart återuppta min utbildningsresa.

Jag är glad att jag aldrig har gett upp att söka efter något som definierar mig och som betyder något för mig. Livet blir aldrig så gammalt att det inte går att utforska. Det är bara att fortsätta gå och att fortsätta leta.

Nu önskar jag er alla en fortsatt fin torsdag.

À bientôt!