Cava på blomstrande balkong 🥂🌺

Nu senast har bloggen stått vid sidan av flytten till Eriksberg som har förtjänat i princip all vår tid och uppmärksamhet – därav mindre tid och ork att blogga.

Men nu börjar ett hem ta sig form så sakteliga och sommarvärmen likaså. Så välkommet – vi har väntat onödigt länge efter vinkvällar på balkongen.

Bubbel är hur som helst obligatoriskt när första delfinalen av Eurovision Song Contest 2021 går av stapeln ikväll. Med Tusse för Sverige bland de tävlande är tillfället perfekt att prova vår senaste cava signerad Måns Zelmerlöw. 

Den är framtagen i samarbete med producenten Barcelona Brands S.L och utgör en mix av 30 % Xarel.lo, 40 % Macabeo och 30 %  Parellada.

Hola MZ Cava
99 :- nr 50260

Denna vecka inviger vi också grillsäsongen med lite gott i glaset. Vi siktar på kyckling- och paprikaspett i sötstark marinad på ingefära och habanero. Detta sköljer vi ner med något friskt och fruktigt, riesling eller rosé. Vad det än blir så kan det bara bli rätt.

Nyss fick vi även en Prosecco av en god vän som kom på besök och både Aperol och sodavatten har vi kvar. Så vi ser väl också till att blanda oss en god Aperol Spritz till helgen.

Håll utkik i bloggen under veckan för inspiration om goda viner och grillsommar.

L’été douze points!